Zoekresultaten

Process Engineer Petrochemie - Rotterdam

Wij zoeken een Process Engineer die deel wilt uitmaken van een snelgroeiende organisatie waar hij/zij de ruimte heeft om ook zichzelf wil. De Process Engineer draagt ​​een groot deel van de...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#WOSN00336

Office Manager Petrochemie - Hoofddorp

Voor een onderdeel van een groot bedrijf die een eigen koers gaat varen in de petrochemie, zijn wij op zoek naar een ervaren office assistent of manager. 
Gepubliceerd: 05-09-2019
Referentie nr:#WOSN00335

Medewerker Customer Care backoffice M/V - Gouda

Voor een leverancier van energie installaties en service diensten die daarbij horen zijn we per direct op zoek naar een servicedesk ofwel 'customer care'medewerk(st)er.  De collega...
Gepubliceerd: 26-01-2019
Referentie nr:#WOSN00322
Zoekcriteria
Welkom bij Workoptions
Workoptions bemiddelt jonge- en ervaren professionals in de functiegroepen ICT, Engineering en Finance voor vaste en flexibele posities.

Wij leveren flexibele diensten van werving & selectie tot uitzenden en detacheren. Ook zijn wij (samen met onze payroll partner) ABU lid en VCU, SNA en NEN gecertificeerd en geregistreerd.

Workoptions werkt samen met MKB-organisaties tot grote (internationale) multinationals. Onze organisatie bestaat uit een groep ervaren arbeidsmarkt-professionals die ieder een team van jonge enthousiaste professionals begeleidt. Hierdoor hebben wij zowel in de techniek, ICT als financiële wereld de mogelijkheid u snel van een gepaste vacature en kandidatenaanbod te voorzien. Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze deskundige contactpersonen.
Work Options gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.