Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Bel via 070-3069500 en vraag naar Dhr. Nijhoff of mail naar s.nijhoff@workoptions.nl.

U kunt ook via onderstaande button uw gegevens achterlaten. U wordt dan teruggebeld, of (indien aangegeven) gemaild met een informatie over onze dienstverlening.

Meer informatie

Welkom bij Workoptions
Workoptions bemiddelt jonge- en ervaren professionals in de functiegroepen ICT, Engineering en Finance voor vaste en flexibele posities.

Wij leveren flexibele diensten van werving & selectie tot uitzenden en detacheren. Ook zijn wij (samen met onze payroll partner) ABU lid en VCU, SNA en NEN gecertificeerd en geregistreerd.

Workoptions werkt samen met MKB-organisaties tot grote (internationale) multinationals. Onze organisatie bestaat uit een groep ervaren arbeidsmarkt-professionals die ieder een team van jonge enthousiaste professionals begeleidt. Hierdoor hebben wij zowel in de techniek, ICT als financiële wereld de mogelijkheid u snel van een gepaste vacature en kandidatenaanbod te voorzien. Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze deskundige contactpersonen.
Work Options gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.