Werving en Selectie

Workoptions levert kandidaten op basis van een werving en selectie fee. Deze fee wordt betaald nadat u een geschikte kandidaat in dienst heeft genomen. Voor de periode van selectie tot uw besluit iemand in dienst te nemen betaalt u niets (no cure no pay).

De hoogte van de fee is bepaald aan de hand van het salaris van de nieuwe werknemer. Dit vanuit de gedachte dat een kandidaat die meer verdient vaak ook lastiger te vinden is.
Welkom bij Workoptions
Workoptions bemiddelt jonge- en ervaren professionals in de functiegroepen ICT, Engineering en Finance voor vaste en flexibele posities.

Wij leveren flexibele diensten van werving & selectie tot uitzenden en detacheren. Ook zijn wij (samen met onze payroll partner) ABU lid en VCU, SNA en NEN gecertificeerd en geregistreerd.

Workoptions werkt samen met MKB-organisaties tot grote (internationale) multinationals. Onze organisatie bestaat uit een groep ervaren arbeidsmarkt-professionals die ieder een team van jonge enthousiaste professionals begeleidt. Hierdoor hebben wij zowel in de techniek, ICT als financiële wereld de mogelijkheid u snel van een gepaste vacature en kandidatenaanbod te voorzien. Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze deskundige contactpersonen.
Work Options gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.