Voor werkgevers

Workoptions bestaat al sinds 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een solide partner voor vele nationale en internationale kleine, middelgrote en grote opdrachtgevers. We beschikken over een omvangrijk netwerk van organisaties die al jaren klant zijn. Bestaande relaties bellen ons als zij bijvoorbeeld een nieuw project starten. Ze vragen ons om mee te denken en gaan daarbij af op onze expertise.

Grote, maar ook kleine en middelgrote bedrijven kennen ons als een flexibele arbeidsbemiddelaar met gedegen kennis van de branches waar we actief in zijn. Daarnaast zijn we een gedegen partner als het gaat om arbeidsvoorwaarden en contractuele mogelijkheden voor uw (tijdelijke) nieuwe werknemers.

Dat opdrachtgevers tevreden zijn over de (door ons aangebrachte) nieuwe werknemers blijkt uit de cijfers; “90% van de door Workoptions gedetacheerde medewerkers krijgt een vaste dienstbetrekking aangeboden”.

Opdrachtgevers krijgen een vaste consultant als contactpersoon en werken dus alleen met deze persoon en zijn team samen. Elke consultant van Workoptions is gespecialiseerd in een bepaalde branche. De hoofdelijke focus van onze begeeft zich in de branches ICT, Engineering en Finance (zie ‘voor werkgever menu’ voor meer informatie).

Bedrijven kunnen dus voor zeer specialistische functies bij ons terecht, maar ook voor algemene rollen en uitzendkrachten.

Als bedrijf werkt het fijn met ons samen. We komen graag persoonlijk persoonlijk langs om de relatie te leggen en te verbeteren, maar kunnen ook telefonisch contact onderhouden over bijv. de kwalificatie van een vacature of inzet van een nieuwe werknemer.

Urgentie procedure

Onze interne organisatie is geheel gericht op de verdeling van inzet op basis van urgentie. Bent nu als opdrachtgever direct op zoek naar een (tijdelijke) werknemer en kunt u deze maar niet vinden? Wij nemen in overleg met u de voor ons (en de kandidaat) belangrijke criteria door. Dit gebeurt aan een de hand van een jarenlang getoetste en verbeterde kwalificatie methode. Vervolgens spreken we met u af wanneer de door u geselecteerde kandidaat op gesprek kan komen om daar vervolgens ons hele proces daarop aan te passen. Het resultaat is dat u binnen de afgesproken tijd een beroep kunt doen op meerdere geschikte kandidaten. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij uw contactpersoon.

Wilt u als bedrijf eens met ons in contact komen hierover? Vul dan via onderstaande button het formulier in en wij bellen u terug!

Contactformulier

Welkom bij Workoptions
Workoptions bemiddelt jonge- en ervaren professionals in de functiegroepen ICT, Engineering en Finance voor vaste en flexibele posities.

Wij leveren flexibele diensten van werving & selectie tot uitzenden en detacheren. Ook zijn wij (samen met onze payroll partner) ABU lid en VCU, SNA en NEN gecertificeerd en geregistreerd.

Workoptions werkt samen met MKB-organisaties tot grote (internationale) multinationals. Onze organisatie bestaat uit een groep ervaren arbeidsmarkt-professionals die ieder een team van jonge enthousiaste professionals begeleidt. Hierdoor hebben wij zowel in de techniek, ICT als financiële wereld de mogelijkheid u snel van een gepaste vacature en kandidatenaanbod te voorzien. Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze deskundige contactpersonen.
Work Options gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.